De 5-seconden trick voor waterfles laten bedrukken

Flesje 330 ml Promotionele flesjes mineraalwater voorzien met uw logo ofwel bekendmaking, geleverd in kleine 330ml PET-flessen, afkomstig uit ons gezonde bron. Beschikbaar vanaf 96 flesjes, deze flesjes geraken geleverd met optionele kleur schroef / nacht dop.

De waterflesjesspecialist bied u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw merknaam op een betreffende een waterflessen uit dit brede waterflessenassortiment te bedrukken.

Wilt u een blijvende indruk achterlaten met ons luxueus artikel als promotiegeschenk? Kies dan voor onze prosecco in een verpakking met uw eigen logo of bekendmaking.

Flesjes drinkwater bedrukt met uw eigen logo. Opdruk en tekst op het etiket is geheel naar de eigen smaak in te vullen.  Dit label is standaard in ..

Daar bestaan bijzonder veel verscheidene waterflessen waaruit u kunt kiezen, allen te bedrukken met uw bedrijfslogo. Enkele verhalen bestaan ook in full colour te bedrukken, waardoor de logo ofwel ander design genoeg mooi uitkomt.

Geen gevectoriseerd logo? Nauwelijks nood, Maxilia regelt het wegens je! Dit logo kan in ieder willekeurig bestandsformaat worden aangeleverd. De ontwerpstudio tekent het vervolgens professioneel over. En dit kost niets! Wegens een genoeg bezigheden zal de leverdatum van de bestelling ons dag later zijn.

U dan ook kan uw verder uw selectie aanduiden welke kleur fles en dop u dan ook graag wilt beschikken over uiteraard er kan zijn altijd ons manier om dit ideale waterflesje betreffende persoonlijk logo te laten produceren.

Met genoegen verstrekken we u dan ook meer informatie over de druktechnieken waterfles laten bedrukken die wij gebruiken en voor welke relatiegeschenken die methodes worden ingezet. Wilt u advies? Neem vervolgens aanraking betreffende ons op.

Dopper Original ondanks het dit door ons gebruikte logo ook niet eenvoudigweg te drukken was kan zijn dit zeker wederom gelukt om er iets moois van te produceren

Wij laten zien op welke manier jouw bedrukking gaat worden. TIP: Belangstelling vooraf alang ons vrijblijvend en voor niets digitaal drukvoorbeeld aan over het te bedrukken product! Vervolgens kan jouw daarop alsnog beslissen ofwel jouw het werkelijk verlangen is kopen.

We oplopen super opwindende reacties en men kan zijn er erg blij mee. Wij hebben de fles met ons logo erop ons logo lijkt op ons waterdruppel en het kan zijn verder alsnog weleens ons opwindende bijkomstigheid!

Verder een geweldig middel voor de bruiloft en feesten, Een aantrekkelijk flesje betreffende etiket met daarop bijvoorbeeld anti Katerwater

Een levertijd betreffende de plastic middelen op Pinkcube.nl ligt gemiddeld tussen de 5 en 10 werkdagen. Bezit u een deadline? Vraag naar een opties. We verrichten er alles met teneinde de deadline te behalen. Onbedrukte bidons beschikken over ons levertijd betreffende maar één dag.

Laat u een drinkflessen bedrukken met uw merknaam? Het digitale voorbeeld toont dit ontwerp, na uw goedkeuring gaan wij daar definitief mee met de slag.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De 5-seconden trick voor waterfles laten bedrukken”

Leave a Reply

Gravatar